Alhamdulillah.

Alhamdulillah, keputusan peperiksaan semester dua sesi 2009/2010 UKM sudah keluar. Dan alhamdulillah, keputusan aku agak baik. Hanya alhamdulillah yang mampu aku ucapkan, dengan sebaris syukur aku panjatkan. Betapa, kita manusia hanya layak belajar dan berusaha, keputusan semuanya ada di tangan Tuhan, Tuhan Yang Maha Pemurah terhadap hamba-hamba-Nya yang lemah.

Alhamdulillah, dan aku akan teruskan lagi berjuang untuk baki lagi dua semester. Betapa indah dan manisnya belajar. Betapa nikmatnya menuntut ilmu, dan ia bertambah manis dengan keputusan peperiksaan yang begini. Ya, mungkin tidak mampu untuk bersaing dengan orang cerdik pandai yang mendapat empat rata, tetapi ia sudah cukup untuk satu usaha yang bersahaja.

Tak mengapa, segala kelemahan, masih boleh dibaiki.

Untuk keputusan ini, aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pensyarah yang mengajar aku (Prof, Dr, Ustat, Ustazah, Puan, saya ucapkan terima kasih). Terima kasih juga kepada keluarga yang tersayang. Terima kasih kepada yang sentiasa memberi inspirasi, walau ia hanya sekadar di hati. Terima kasih kepada sahabat, kawan, rakan dan taulan, yang ada ketika senyum dan tawa. Terima kasih kepada yang berkongsi nota, soalan spot, datang mengulangkaji ke bilik, yang mesej teman study, yang berdoa.

Terima kasih semuanya.

Jom, saya belanja makan.

Habis.

Dan dari hati saya yang terdalam, saya membenci Israel, kerana Allah, kerana agama saya.

Kemenangan dijanjikan kepada orang-orang yang berjihad di jalan-Nya. Yang syahid, mereka hidup dan tak pernah mati. Berdoalah untuk itu.

6 comments:

Anonymous said...

CONGRATE.....4 UR RESULT

adzim said...

sama-sama. usaha utk lebih berjaya lagi.

Anonymous said...

dunt have any tips 4 get a best result

adzim said...

tips? i have no tips...juz attend clases n listen to lectures....day to day...hehehe...nak byk lg tips, dtg jupe bwk pisang barang sesikat dua..

Anonymous said...

wat d pisang.....

adzim said...

u know la pisang...hehehe